Strona firmowa skzolenia:
https://lij.com.pl/szkolenie-auditor-brc-food-ifs-food
Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych.
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
2 dni
9.00 - 16.00
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC Food v9 & IFS Food v8 (polsko-angielski) | po szkoleniu, format pdf
- Certyfikat pdf w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEOLEGATO Institute of QualityAnaliza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI: |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitarLEGATO Institute of QualitySzkolenie GMP/GHP i HACCP jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności. |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA PROCESU. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
Obecnie brak kursów w ofercie. |
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI WG BRCGS FOOD v9 & IFS FOOD v8, Szkolenie Jakość, Produkcja, zarządzanie, audyt, pełnomocnictwo, techniczne, planowanie, zarządzanie, Łódź. otwarte, e-learning
© 2010 - 2025 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.